Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PRISSATT POESI

När man skriver som de prisade poeterna
med bjudande ångest
till ljudande ordmusik
inom språkets landamären,

tillhör man snart de repriserade poeterna,
som fastställt känsloläget
och den gängse tonen
i diktens register.




Fri vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2020-10-10 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP