Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Absolut emot krig och vapen, men jag sköt både gevär och pistol mot mål många långa år, Var ganska bra. Sen kom barnen, sen kom skakiga händer.


Pickadoll

Saknar doften av krut
sötstarkt som senap
pistolens metall mot
ensam hand

siktet får inte skaka
handen lever sitt liv
saknar doften
av metall på min tunga
den jag hade som barn

tungt är vapnet
som är utrustningen
när man skjuter skarpt
i förening
inte farligt alls

lånad pickadoll
prickskytte svart och vitt

hör smällarna i fjärran
längtar till en tid
då jag var grym
på att skjuta rätt




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-10 17:52



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Varför?

2020-10-10

  SatansSon VIP
det har du berättat om-det minns jag. blev inte du 2a i sm t.o.m?
2020-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP