Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag springer, jag springer, jag springer jag är nästan där




LIVSURSPRUNG


När kärleken
tar form
i
Begynnelsens
Urhav


SPRUNGEN UR





jag springer, jag springer, jag springer jag är nästan ..här





jag skriver, jag skriver, jag skriver jag är nästan .. . . .





.




Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-10 19:07



Bookmark and Share


  Poesia VIP
Fortsätt springa och framför allt skriva!
2021-06-15
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP