Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såpopera i Rosenbad


Vad är det som pågår

Det blir bara alltmer
patetiskt.
Man fokuserar mer på
vad politikerna gör på
sin fritid än att se till att
sköta det uppdrag som
de blivit tilldelade.
Dvs
Stoppa de negativa krafter
som utarmar tryggheten!

Omoget och populistiskt för
att lägga dimridåer kring
sin handlingsförlamning!
De agerar som aktörer i en
såpa.....





Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-10 19:09



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Såpa var ordet
2020-10-11
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP