Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hämtade vinden oss hem

 

Havet tog oss vidare

bortom fördämningarna

förbränd var vår tid

i det gamla landet.

 

Vi såg aldrig tillbaka

förbrukad var vår luft

där dimman drog förbi

hämtade vinden oss hem.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-10 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP