Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelglans

Som månen reflekterar solens ljus
Återspeglar jag din strålglans

Som solens strålar gör att vattnet blänker
Återger jag ditt varandes storhet

Som frostens gnistrande beläggning på ett murket löv
Bekläder du mig med din rustning av kärlek

För att jag låter dig ta besittning i mig
kan jag se delar av din fullkomlighet i mig




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-10 20:32



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Månen, solen, frosten, DU ger mig kvällens dikt i närheten av dig. Tack!
2020-10-10

  danne //
Energi å kraft i orden ...
2020-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild