Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HatT/ porträtt

Som passad ligger den rätt i tid,

Håller enmbaret mellan filtade sidor,

Dag som vår, och nyss.

 

Vi har alla våra sagor.

Som dagdrömmar och nattvardsvilja.

Då och då skapar jag tordön men mest stillheter,

Var natt skapar sitt själv, men utan hatt.

 

Mod trillar ner var gång den placeras över mitt huvud.

Den länar sång och nakenhet.

En del tänker det som bortflyende,  ett gömme att skyla sig vid.

Jag ha modeord och hatt i samma mening, gärna i skrivstil  den jag vågar vara.

 

Jag. Och tusen punkter.

Balansen hittar så rätt där,  och afton blev vorden och natt

 

Allt i av betydelsen denna svarta hatt  




Prosa av Yrre VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-10 20:52



Bookmark and Share


  Anya VIP
Sådan glädje och självförtroende. Styrka liksom. härlig bild till. En sådan hatt vill jag ha! Mycket bra text!
2020-10-14

  ULJO
Snygg hatt
2020-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP