Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasiga vingar

Jag är inte förbjuden att flyga
Bara född med trasiga vingar

Jag är inte hindrad att leva
Bara fångad i gränslandet

Jag är kanske inte värd mindre
Bara stämplad för livet

Jag har byggt en mur
För att inte rasa totalt

Men någonstans har jag lärt mig

Att trasiga vingar duger
Att gränslandet ger en annan syn

Och att stämpeln för livet
Inte ska få bli mitt fall




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-11 21:26



Bookmark and Share


  Feminaz
En otroligt bra text. Så tydlig och varsam samtidigt. Förvärvad livsvisdom. Omsorgsfull och poetisk. En levande text!
2023-03-04

  helenita VIP

”Att trasiga vingar duger”
Du är värdefull!
2020-12-24

    ej medlem längre
Fint skrivet!!!
2020-11-04

  Solstrale VIP
Heja dej! Du skriver och läser så fint! Tack!
2020-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP