Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minneslunden

Dagen ni gick bort.
Dagen mitt hjärta slutade slå.
Minns hur jag inte ville dra ner persiennerna
om nätterna.
Då skulle ni inte kunna se mig.
Havet i er blick blundar.
Himlen i era själar.
Stjärnornas utfällda vingar.
Gråter.
Många år har gått.
Jag vet det.
Men vem är jag när
ni inte finns.
Lägger blommor vid minneslunden.
Men jag blickar upp mot himlen.
Kramar om trädet där farmor ville bli spridd.
Gråter ännu mer.
Älskade pappa. Älskade farmor.
Min dikt till er.
Mina änglar.
För evigt. För alltid.






Fri vers av Black raven VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-10 23:17



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
ja det gör ont ner ens kära dör. men vi bär dom i vårt hjärta varje dag
2020-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP