Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej...

Nej,

det är inte här

inte där

färvirringen överrumplar

 

Var är du 

i din corona

var är jag

 

Nej inte här

inte där

alltet omsluter oss

oberoende 

var vi tror att vi är

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Monika A Mirsch VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-10-10 23:28



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bra illustrerad samtid!
2020-10-15

  Blomma-Stjärna VIP
en är vi samma - ensamma tillsammans - här - på poter.se
2020-10-11

  Eva Helene VIP
Här kan vi mötas - nära trots corona. Så kram på dig!
2020-10-11

  Maria Sundelin VIP
Många frågor vi alla går omkring med
Kramar
2020-10-11

  Eva Langrath VIP
Så är vi ända där tillsammans mitt i.
2020-10-11

    Lena Staaf VIP
I vår ensamhet så är vi ändå en del av alltet.
2020-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP