Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Okej jag och @sandgrenstories har en skrivutmaning på insta ihop denna helg kör vi tolka olika dansstilar i diktform Min insta är @honkallarsigpoet och texten innehåller inslag från låten Old Macdonald...


Tuppjuck


Old MC means no harm.
But when she drops the bomb.
The dancefloor goes
E-i-e-i-o
and on the mix she had some cows
E-i-e-i-o
“With a move move here.
And a move move there.
Here a move and a move everywhere”



Old MC had a some chicks.
They asked for a slow jam
but the DJ said “Hot damn!”
“Kuckelikuuuu”
the beat is on! What’s poppin?”
The eggs are body rockin’
Boiling heat.
Penguins flapping wings
Hens looking fly...
Everybody say hey oooh hey ooh.


Hey look at my pjucks!
Tupp   tupp     tupp      tuppjuck
Tupp   tupp     tupp      tuppjuck
Hey look at my pjucks!
Tupp   tupp     tupp      tuppjuck
Tupp   tupp     tupp      tuppjuck

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-11 22:37



Bookmark and Share


  BenGust VIP
På fräsighetsindex når du skapligt högt.
Ol' McDonald är nog inte så old ändå.
2020-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP