Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygplan till för lek

 

I de striktas salar 

 

formar er runt stommarna samlandet 

 

 

i kvalen byggs väggarna med tvenne motsatt

 virke 

 

orkar inte med historierna  

med lätthet sidor slår längs klippor

 

livets efterrätt sprattlar som en förgiftad 

ål era gafflar hugger efter gälarna 

 

tittar stumt. Den lilla kärleken  gömt 

sig i Svenssons båthus

 

där stinker näten 

där sitter du, hålögd strimma 

hopp

 

 

väntar inte längre på orden mellan raderna 

 

dessa mellanrum som kvinnor fyller ut med 

mening dessa tomrum kvinnor alltid fyllt med 

något bubblande innerligt 

 

där som mestadels var tomhet 

 

i de striktas salar blir  inbjudningskortens 

hårda papp till vikta flygplan till för lek 

 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-11 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP