Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudsverktygen


Att våra tankar kan sväva fritt,
utan materiell massivitet,
kan vara en tillfällighet
på ytan
av något osymmetriskt
som öppnat en lätthet
i varat,
och lagt gudsverktygen i vår hand;
crispr/cas 9 och Voyager I och II

Det enda sättet att förstå
är att riva alla fastställdheter,
alla förgivettaganden, trosvissheter,
antaganden och underförståddheter

Där är den fräscha oförbereddheten
och den isklara öppenheten
något helt annat

När gud blir avslöjad
blöder han ut,
såsom trollen spricker
i solskenet

Mitt skelett
är en kackerlacka
i världsordningen

Avstånd är en idé
Tid är stup i materien




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-11 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP