Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Play

Dödligheten är hundraprocentig,
men livet som våg
genom kroppsligheter
väller på

När jag slår på TV-nyheterna för sent
kan jag ta igen på Play

Jag har vant mig så till den grad
vid detta,
att jag ibland får playreflexer
också i Liv 1.0,
och blir lätt irriterad
när det inte går

Gjort är gjort,
eller kanske förgjort




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-11 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP