Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fel eller rätt ? Rätt eller fel ? Motsatser-skapar-helhet. Frågan är vilken del jag väljer att uppleva. Inspiration ” Så fel det kan bli” av Gunnar Hilén. Tack!


... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...




Alla

ALLA

samtliga

av världens

heliga skrifter

varje religiös tro

och tradition vi har

skapat innehåller en

gemensam tydlig ”varning”


FRUKTA ICKE !


Kärlekens budskap

av människan

förvanskad

till rädsla

och makt


så skapar vi

vår verklighet

I rädslans grepp

underkastar vi oss

andras makt och kraft

Detta är illusionen att se

och nålsögat för kamelen

att nå och gå igenom

kärlek är allt som är

ALLT är kärlek

välj den

DU ÄR











I kärlek

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 343 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2020-10-11 11:18



Bookmark and Share


  aol
En sann klok text
2021-05-05

  Solstrale VIP
Kanske tolkningarna är som sagt lika många som det finns människor... Detta kreativa huvud jag har ser ändå, kamelens mjölk kan rinna genom nålsögat, kamelens ull kan spinnas till garn och träs genom nålsögat för att skapa kläder, bonader, trevnad... Kamelens skinn kan formas till remmar som kan träs genom nålsögat för att läskas genom skinnet till bostäder för nomaderna. Jag ser nålsögat och kamelen sammansvurna sedan urminnes tider och frågans existensberättigande tillika svar så som universell!
2020-10-15

  Marita Ohlquist VIP
Fantastisk text, välformulerad och tankeväckande!
2020-10-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt och bra tänkt och skrivet!
2020-10-12

  BenGust VIP
Av människan förvanskad. Ja, hur mycket har inte människan förvanskat,
förbrukat, förstört.
2020-10-11

  Kungskobran VIP
Det gäller att tänka sig för annars hamnar man i helvetet
2020-10-11

  Blomma-Stjärna VIP
Bugar ödmjukt
och bokmärker
I kärlek
2020-10-11

  Gunnar Hilén VIP
Försöker.....lära mig....det sitter djupt...men jag anar att det ska kunna gå....alternativen är inget att stå efter
2020-10-11

  Sparvögat VIP
Du är en klok människa...
2020-10-11

  Öknens Ros VIP
Bara så bra ordat!
2020-10-11
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria