Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existens

 

 

om hon blundar

kan inget hända henne

om hon biter ihop tänderna hårt

känner hon ingen smärta

 

ändå händer allt

 

hennes kropp invaderas

av en främmande makt

smärtan bränner

likt ett glödhett spjut

genom hennes kropp

 

aldrig mera oskyldig

utlämnad, skamfylld

oren, ovärdig

 

hon fylls av hämnd

varje man en fiende

hon kommer erövra

trofe' efter trofe'

 

för kärlek finns ingen plats

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-10-11 11:06



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ute på en trofébufféturné.
2020-10-12

  Kajan VIP
Början på en nedåtgående spiral, som är svår att bryta.
2020-10-12

  ULJO
Berörande rader
2020-10-12

    Lena Staaf VIP
Fin dikt om det smärtsamma hemska och hur hon drivs in i de onda cirklarna.
2020-10-11

  Cikoria Blå VIP
Riktigt bra poesi.
2020-10-11

  Kungskobran VIP
det gäller att se upp så man inte förödar sitt liv
Starkt.
2020-10-11

  BenGust VIP
Risken är att den bittra frukten för alltid slår rot.
2020-10-11

  Feliaxel VIP
Starkt berörande text
2020-10-11

  AiA Maria den fria
Oerhört starkt!

Tack för ditt ljus på ”när kärleken blir dess motsats”

Så viktigt att se !


Tack!
2020-10-11

  den nakna poeten
mycket bra skriven men hemsk det är aldrig lätt att skriva om övergrepp men du gör det på ett vackert sätt Bravo !!!
2020-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP