Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
pastisch


Ode till droppe

Melodi: Den första gång jag såg dig

Den första gång jag såg dig
du droppe på balkong
då hade himlen nästan fallit ner
Och därför vill jag ägna dig
nu en liten sång
du kom ju hit med kompisars manér

Från himmelen du trillade
i pärleklang med mera
Med kompisar du dillade
att härligt bombardera
balkongen i ett finregn
och stolar stänka ner
Det gjorde ni så grant som aldrig mera!

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-11 13:20



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Ljuvligt och skickligt.
2020-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP