Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Noterat

 

för varje tryck

med fingrar

som känner

under din fot

tänds stjärnor

 

jag ser

 

en del

kallar det zonterapi

de där 

som aldrig 

mött rymden

 

jag ser

 

filmen lysande

redan förtexten

sa

oss allt

det finns alltid

en trygghet

i det förutsagda

och naturligtvis

brydde vi oss 

skit om det

 

jag ser

 

 

i hålfoten fann

jag en ingång

fingrar som

liksom var hemma

i varje nudd

hinner tänka

vilket ovanligt ord

en vän kommer att

dödförklara det

som dött

 

jag ser

 

ändå

förklaringen från fingrarna

att det visst finns

 

nuddar helig mark

utan ett uns

av Guds närhet

sådana vändningar

för mig alltid

närmare dig

 

jag ser

 

filmen

så oväntat bra

gestalta det psykedeliska

med en stor djävla kram

 

hundarna

deras sinnen

behoven på rad

familjemedlemmar

tänker familj

och hur lite

det har

med att vara

tillsammans

 

jag ser

 

du har vänt dig

i soffan

dina fötter blev huvud

 

det där 

jag älskar mest

 

där ett andetag räknas

som  den fortsättning

som är

 




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-11 13:33



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Förunderligt vackert

Tack!
2020-10-14

  Briza media
Spännande och vacker text!
2020-10-12

  Domenico VIP
En märkligt vacker text....
2020-10-11

  Eva Langrath VIP
Fin text där orden träs på band efter varandra.
2020-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö