Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cybercrush

Jag föll in i ditt virtuella ordnät,
tog plats på en tunn tråd.
Lät mig fångas,
lade huvudet mot vibrationerna,
lät dem tränga in genom kraniet och viska små små hemligheter om dig.
Om vem du är,
vem du har varit,
vem du skulle vilja vara,
vem du har haft,
vem du skulle vilja ha.

Försiktigt förvandlade jag dina trådar till harpsträngar.
Spelade lätta toner av beröm och igenkänning:
Hej, här är jag.
Du är rätt fantastisk,
du berör mig.
Jag hör dig,
ser dig,
har sett samma som du.
Kom och ät upp mig.


Jag var ett lätt och villigt byte, glittrande i ditt vackra nät.
Du såg mig, läste mig, hittade resonans och hunger.
Jag välkomnade armar, ögon
och dina ord ord ord.
(Herregud, dina ord.)
Lät dem omfamna mig,
krossa mitt exoskelett,
sluka mig helt och hållet.
Nu är jag en del av dig
som inte är ord på en skärm i min hand.




Fri vers (Fri form) av Convallium
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-03 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Convallium
Convallium