Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luntad


I sällskap av rostiga minnen
Föll löven som facklor
I oljefaten

Och färgerna antände vinden
Mot marken och gången
Som var

Bränd för att födas igen










Fri vers av Anna Helena VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-10-11 16:33



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En riktigt bra dikt i hösttid om hösttid. Klara bilder med djup.
2020-10-12

  ULJO
Briljant skaldat.
2020-10-12

  Maria Sundelin VIP
Fin höstskildring
2020-10-11

  Silverstripe
En stark och vacker text!!
2020-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna Helena
Anna Helena VIP