Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rovdjur

 

 

Skottet går ett skri

sen tystnad vargen rov för

en människohand




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-11 16:50



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Så sorgligt...
2020-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP