Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild på Ettan...

Ett äpple håller doktor´n från byn...
Det bör alltid finnas med på menyn...
Gör själv PR nu...
Blivit nummer: Ett ju!
Det syns ju helt klart på äpple vyn!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-11 18:36



Bookmark and Share


  ULJO
Fin frukt hyllar du
2020-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt