Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baklås (Min klimatkamp 11/10)

Inte mycket handlar om klimatet för mig personligen för närvarande. När jag försöker uppdatera mig går min hjärna i baklås nästan på en gång.

Somliga anser att kärnkraft är lösningen på vårt behov av fossilfri energi. Att det (ännu) inte finns något säkert sätt att ta hand om avfallet är en icke-fråga, för dom.

Andra anser att det inte har skett någon ökning av jordens medeltemperatur, och är helt oemottagliga för alla argument som visar att dom har fel.

Redan där tar det stopp. Jag lägger ner (för idag).

I morgon är en annan dag.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-10-11 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP