Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

får vara den jag är



poesi
jag älskar dig

du har utrymme
för mig

när det världsliga
spottar bort
mig

tar du emot
mig

med dina vänliga
öppna famnar

jag älskar dig
för

i dig får jag
plats

i dig är jag
räddad

i dig är jag
trygg

i dig
får jag vara

i min
äkta sanna

form
och storlek

i dig får jag
existera

och stanna
precis som jag är

du är min lättnad
och frihet

min lek och min sorg
min ilska mitt gos

allt jag behöver
får jag finnas
i dig

till dig poesi
återkommer jag
alltid

jag älskar dig
poesi






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-11 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP