Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackrare än skönhet

Frusen.
Värm mig. Snälla.
Drömda drömmar drömmer.
Nakna fötter bland näckrosblad.
Varje hjärtslag av oss.
Fjäderlätt som färg av aprikos.
Försvinner i djupet av vår sanning.
Korallrevens berättelser.
Rävens gryt av svart marmor.
Längst fram i gryningen.
Vackrare än skönhet.
Allt jag kan ta in.
Sommar under huden.
När rösten silkeslen.
Tatuerade stränder.
En kyss.
Av krossade snäckor.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-11 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP