Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintern kommer


boken om mitt liv

frusen sjö hälsar sin yxa

nöjd skrattar Kafka




Bunden vers (Haiku) av Horace
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-12 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace