Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trötter!

Jag önskar jag levde

på landet,

varifrån mjölken

kommer,

men nu bor jag

i centrum av

en tätort å här

finns inga kor,

Men jag förundras

över bondens

knog!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 121 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-10-12 05:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med.
2020-10-23

    Elisabeth Nilsson VIP
En hyllning till bönders idoga arbete. Tur att de finns.
2020-10-12

  Marita Ohlquist VIP
Ja, utan böndernas arbetet skulle importen öka, det är viktigt att vi köper svenska varor.
2020-10-12

    Lena Staaf VIP
Ja,utan bondens knog fick vi ingen mat över huvudtaget. Att leva nära naturen är fint.
2020-10-12

  Sparvögat VIP
Ja landet är liksom människans ursprung med sin natur och alla djur...
Fina ord om bondens knog!
2020-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy