Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivit Oktober 8, 2008 en gammal historia Many thanks to Magnus E för some help in the Swedish...


Pornagrafi

Lärjungen kom fram till Mästären med en fråga..

"Ärade Mästare, kan du säga mig skillnaden mellan Pornografi och
Erotika?"

Ett leende kom till Mästärens ansikte och hans himmelsblå ögon dansade
med glädje..

"Lyssna noga" sa han till eleven

"Erotika är vad JAG gillar och Pornografi är vad DU gillar"

Så enkelt var det...

the apache kid







Fri vers av the apache kid VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-12 08:55



Bookmark and Share


    Ken Cassel
hihihi

:-))
2020-10-15
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP