Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att fatta beslut




För att undvika förhastade beslut

besöker jag mitt inre väntrum
där jag i lugn och ro kan samla tankarna

funderar på alternativen
väger för och emot

när jag går ut
är beslutet väl genomtänkt




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2020-10-12 09:56



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Din klokskap strålar genom dina texter. Snyggt.
2020-10-16

  Peter G VIP
Klok strategi! Förhastade beslut är aldrig bra!
2020-10-15

  Lottie Ålhed VIP
Mycket bra strategi och dikt!
2020-10-14

  Respons VIP
Kloka tankar!
2020-10-14

    Lena Staaf VIP
Många misstag kan undvikas genom denna strategi. Om tid finns att sova på saken är det också bra!
2020-10-12

    ej medlem längre
Fint fångat! Vi behöver alla återvända till tystnaden i våra inre rum för att lyssna efter svar.
2020-10-12

  Magica VIP
Mycket klokt. Kram
2020-10-12

  Gunnel Eriksson VIP
Så klokt. Ibland reagerar man utan
att tänka sig för och kanske man
sårar en medmänniska fastän
man inte avsåg det.
2020-10-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt budskap! Att tänka efter före är bra. Kan bespara en diverse elände.
2020-10-12

  Maj-Lis VIP
En bra tanke
2020-10-12

  Olof Lagerhorn VIP
Originell bild om att alltid
försöka ha framförhållning.
2020-10-12

  Öknens Ros VIP
Alltid klokt tänka efter före.
2020-10-12

  Niliboy
Inte dåligt, vi måste ha samlandets å värnandets kur aktuell!
2020-10-12

  BenGust VIP
Ja, hur många tokbeslut har man inte tagit.
2020-10-12

  Sparvögat VIP
Mycket kloka ord från visheten själv..
Kram
2020-10-12

  ULJO
Väldigt klokt val. Inte förhasta sig.
2020-10-12

  bibbi ahrnstedt
Fint, så härligt att ha ett sådant rum
2020-10-12

  Nils-Robert
Det skulle jag också behöva mer av.
2020-10-12

  Maria Sundelin VIP
Klok idé
Kramar
2020-10-12

  Kajan VIP
Absolut bra att göra, ibland hoppar man över det där med väntrummet...
2020-10-12

  Feliaxel VIP
Väldigt kloka ord från dig
2020-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP