Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Is it true


Beauty


Am I awake
is it true

is this a dream
it looks like that

this beauty is it mine
to cherish and to hold

am I really awake
is this all for me to take

is it real, is it true
yes, I knew it when I saw you

© Bibbi Ahrnstedt




Fri vers av bibbi ahrnstedt
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-12 10:23



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Kärlek vid första ögonkastet
2020-10-12

  Marita Ohlquist VIP
Texten är lika fin som blomman!
2020-10-12

  Sparvögat VIP
Lovely, beautiful Words...
2020-10-12

  ULJO
Nice words. Nice picture
2020-10-12
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt