Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kajaking


Livskajak

Fångar livets vågor, med min kajak.
Stävjar mig fram, med min livskamrat.
Surfar, känner hur vattnet spinner runt
som ett cykelhjul under mig.

Hjärtat dunkar, ögonen glittrar i takt med
vatten-blänket. Mungiporna kryper upp
mot öronen.




Fri vers av Klipparen
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-12 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klipparen