Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galghumor

Coronan på mitt huvud är underbar
den vill jag gärna ha kvar
den vill jag skall följa med
när jag i gropen skall ned.




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-12 11:02



Bookmark and Share


    Askanden
då kommer the coroner
2020-10-12

  bibbi ahrnstedt
fint med humor!
2020-10-12

  ULJO
Corona överallt. Kul text dock.
2020-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP