Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla andetagsregn

Vill höra tystaden från andetagen

De där lugna som inger frid

De som fyller tomrummet med värme

Och själen blir full av tillförsikt

 

Den tystnaden vill jag höra

Tillsammans med ett stilla regn

Ett ljud som icke är

Men som ändå alltid finns

Likt ett känslominne djupt i själen

Som får mitt hjärta att le




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-19 07:02



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Du berör så fint och speglar det mjuka fina ömsint!
2020-10-19

  Marita Ohlquist VIP
En mjuk och fin text om längtan!
2020-10-19

  siv birgitta.a. VIP
den gillar jag
2020-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP