Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterfrysning... .. .

Så känns det när vännerna har gått
och jag många skratt har fått
och aldrig bättre mått...

Tillvaron frys till is allt blir mer än stilla...
Ändå är det bara att läget gilla...
Inte på saknaden ständigt pilla
utan hellre tänka på
det roliga som gjordes och sas
gå in i en så´n fas
och bara tänka framåt
på nästa kalas...














Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-12 13:39



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En del människor går inte på kalas, till mera stora samlingar av individer. De tycks istället anse att när människor väl samlas, det kan göra sig i mindre grupper. Det blir då kalas att samlas bara, även om såväl nöje som utfodring mera liknar ett knytkalas än en riktig baluns till mera känslomässigt kostsam fest. Ändå finns där i din text, något att som bygga vidare på, bara att det kanske då blir i mer egen regi, än till lands och sjöss, ett löfte om återseende mer än 'adjöss'...
2020-10-13

  Palett
Bra text att ta till sig,
2020-10-12

  Eva Langrath VIP
Fin text att luta sig emot när saknaden vill titta fram.
2020-10-12

  Feliaxel VIP
Vi får hoppas på en tidig vår med större frihet än nu
2020-10-12

  ULJO
Gott och förnöjsamt
2020-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt