Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÅTTEXT


Lev

Problem va’ fan är det för nåt 
Stoppa dom i en gammal säck 
Varför se saker och ting i grått 
Varför gå omkring och vara knäckt 
Jag vägrar helt att gräva ner mig 
Raring, då kan jag ju inte se dig 
Lyckan är motorn i min kropp 
Vem fan vill gå balansgång mellan oro och hopp

På min himmel finns det inga moln 
Jag vägrar helt att hänga läpp 
Visst får jag höra att jag är ett fån 
Men du, jag har klara begrepp 
Jag vägrar helt att gräva ner mig 
Raring, då kan jag ju inte se dig 
Varför göra livet till en flopp 
Varför gräva ner sig när man kan klättra opp

Varför vara under isen 
Man, va fan är fyrtioårskrisen 
Kvinna, varför stå mellan näven och spisen 
Nej lev (Lev, lev, lev, lev) 
Lev (Lev, lev, lev, lev) Lev nu!

Svarta tankar är ingenting för mig 
Oro är en black om foten 
Så här är ett gott råd från mig till dig 
Ta med dig säcken och släng den på skroten 
Ja, jag vägrar helt att gräva ner mig 
Raring, då kan jag ju inte se dig 
Lyckan är motorn i min kropp 
Jag vill leva och dö med flaggan i topp 
Ja, varför göra livet till en flopp 
Varför gräva ner sig när man kan klättra opp




Bunden vers av R Peiper VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-05 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R Peiper VIP