Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väck mig

redan rik
tidsmiljonär
bruten hjärtlinje
spelar djävulsfiol
för frihet
kataleptisk kanske
väck mig




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 146 gånger
Publicerad 2020-10-12 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP