Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ständigt intill

 

Jag ser dig

i skymten av ett ögonblick

 

jag känner

din doft i ljuv omtöcknad

 

du viljar hoppet

för mig att resa

 

smeker sammeten

över mitt längtande jag

 

du upptänker min innersta glöd

befinner mig ständigt intill.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-12 18:53



Bookmark and Share


  Coldasice VIP
Vackert!
2020-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP