Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte framme än (Min klimatkamp 12/10)

Jag avundas dom som kan åka vart dom vill och träffa vilka dom vill, så som jag också kunde göra pre corona.

Jag har en vän som, enligt vad jag förstår, inte tror att det pågår någon pandemi längre (kanske aldrig har gjort?). Hon tror, eller stödjer åtminstone sådana som tror, att några, okänt vilka (myndigheterna, näringslivet?) vill hålla oss i rädsla för att sedan kunna sälja oss ett onödigt, och eventuellt farligt, (och dyrt) vaccin. Vi är alla lurade, det är bara dom som av eget val misskött sin hälsa som har anledning att oroa sig (som för vilken influensa som helst), alla skulle kunna leva som förut utan några restriktioner.

Nej, henne avundas jag inte. Jag blir bara ledsen. Och hoppas att inte hon eller hennes anhöriga kommer att drabbas av att hon inte ser något skäl till att följa rekommendationerna.

Själv fortsätter jag att hålla avstånd. För vi är inte framme än.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-12 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP