Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar i Coronans tid


Förändringen


En ny farsot, som från en annan ondare tid
förvarnad sedan länge, ändå oväntad
skoningslös skär den vår trygghet i trasor
vi hukar under hotet
vi kippar efter andan
rädslan syns i våra ögon

Döden får ett namn
någon vi känner
någon vi sörjer
någon nära
eller bara som svarta nyhetsrubriker

Vi lär oss leva i den nya tiden
vi lär oss vad som är viktigt
vi lär oss vara aktsamma om varandra

Det är inte världen som förändras
det är vi





Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-12 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP