Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspiration



Mina tillgångar
är mina tankar
i livets mångfald:
dock skilja
på det verkliga
och det inbillade
är svårt
när motiven
är abstrakta
samt arbetet
är en intellektuell
process
Vem värderar en
autodidakt högt
med kunskap




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-13 02:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP