Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad kan du inte fatta

Vad kan du inte fatta
du som struntar
i oss andra
med oro för corona

Vad kan du inte fatta
som skrattar
åt oss andra
istället för att förstå

Vad kan du inte fatta
du som står för nära
alla oss andra
och hånler åt vår skräck

Vad du inte kan fatta
är att en av dem
du skrattar åt
kommer att vara

... den som tar hand om dig när du får corona

 




Fri vers av AjBi
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-13 05:08



Bookmark and Share


  arnold
Och nu står vi snart inför en ny resa i skratt, hånleenden och skräck
2022-08-26
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi