Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsligt lugn

Något framåtlutad.
Skuggor följer efter mig som kobrans gift.
Om själen slutade andas i samma lila hjärtslag
som kungsörnen spanar efter sina havssalta drömmar.
Nästan röra vid ensamhetens sentimentala ökenljus.
Någonstans vilar den utslagna puman.
Försöker förstå din glamourösa tystnad av bladguld.
Ändå försvinner bland nattens fladdermöss.
Deras läten när kristall gnisslar mot regnbågens prisma.
Var är du min dröm av själsligt lugn?
När anakondorna ringlar sig som murgröna längs livets catwalk.
Nynnar om det passionerade gåtfulla.
Det som ännu inte upptäckts.
Chokladpraliner smälter.
Viskningar bitterljuvt.
Önskar mig din kärlek.
I en glaskupa där monarkfjärilar svävar.
Gyttjan av bottenlös självförakt.
Gör mig.
Något bakåtlutad.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2020-10-13 06:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP