Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När skatorna hoppar ”kråka”..


Tyst i huset
när skatorna
håller hov därute
på verandan

Tror
sig visst vara
ensamma

Hoppar
”kråka” över
det lilla plastbordet

Skrapar
med vassa klor

Pickar
frön ur rabatten

Ett skådespel
sett inifrån och ut

Lite i smyg




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-13 07:10



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Skator är kaxiga även på vår altan. Rubriken är fyndig.
2020-10-14

    Lena Staaf VIP
Rolig och fin betraktelse av skatorna!
2020-10-13

  Kajan VIP
Fin naturbild ur vardagen, de är kloka fåglar.
2020-10-13

  Sparvögat VIP
Vilket härligt skådespel att få betrakta
2020-10-13

  Elaine.S VIP
Helt underbar titel på denna betraktelse .
2020-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP