Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den obefintliga adressen

Adressen som inte fanns

Säg var ligger den någonstans

 

Kanske är det en plats i vår fantasi

Eller där det bor ett och annat bi

 

Kanske är det där som spökmormor bor

Eller tomten lagar sina slitna skor

 

Kanske är det där som mössen går på operabankett

Eller platsen där den galne tappat sitt vett

 

Hur det ligger till kan ingen riktigt veta

För efter den obefintliga adressen får vi fortsätta leta

 




Bunden vers (Rim) av Maria Sundelin VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-14 06:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ser bilder för min inre syn, tänker mig en början på en barnbok.
2020-10-14

  ULJO
Fin tanke
2020-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP