Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Upplev stillhetens makt

 

 

Upplev!

 

Stillheten

Orörligheten

Och njut av galaxens oändlighet

 

Upplev!

 

Ensamheten

Övergivenheten

Och sök inga människor

 

Upplev!

 

Maktlösheten

Tanklösheten

Och försvinn ensam

 

Lev och upplev och känn på!

 

Ensamheten ensamt

Livet ensamt

Döden ensamt




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2020-10-13 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP