Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mera plastpåsar… Tack!

 

 

Förre, förut…!

Köpte jag inte fryspåsar

Nu måste jag köpa dem

 

Förre!

Köpte jag inga soppåsar

Nu måste jag köpa dem

 

Förre!

När man handlade frukt o grönt fick påsarna gratis

Som jag använde sen som sop/frys och till annat behov

 

Förre!

Var mindre plast för mig i bruk som singel

Nu ökar min plastanvändning rejält samt ekonomisk belastning

 

Du som tjatar plast!

Sällan hittar man en Electric/elektronik apparat utan plast i

Din matlåda, mobiltelefon är gjord av plast… etc

 

Utan plast livet stannar!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2020-10-13 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP