Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BUREN

Varje dag är jag buren

buren dit Vinden mig bär

högt ovan taggtråden, muren

hinder som reser sig här

Buren av Honom som skapat

mig, och som fött mig på nytt

Buren långt bort från de dagar

som en gång för alla har flytt

 

Buren i förberedd gärning

Inte min kraft Gud, men Din

Lärjungaskap och inlärning

Solsken i hjärta och sinn

 

Fadern som orkar att bära

misslyckad, snubblande man

Honom, min Gud vill jag ära

Ingen kan älska som Han!


LARZ GUSTAFSSON 12-13/10 2020

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 522 gånger
Publicerad 2020-10-13 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP