Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din fullkomliga kärlek







Din fullkomliga kärlek

gör mig hel och verklig

När jag ser på mig

själv med dina ögon

så öppnar sig ett

universum inom mig

som jag hade glömt

bort för väldigt länge

sedan, och glädjen

exploderar i ett vitt

varmt ljus som gör

sorgen och smärtan

meningsfull och

överhuvudtaget

möjligt att uthärda

Vi tar varandra i famn

och vi har i evigheter

varit på väg till varandra

Våran kärlek är en rikt

grönskande trädgård

där vi kan vila och njuta

av alla frukter som ger frid

Helvetet har slutat att söka

efter oss och gett upp inför

våra skratt och vår lycka.













 

 


 






 





Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-13 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP