Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varandets kretslopp

Spirande skir
Lysande klar

Magnetiskt blickfång
Ofelbart bländande

Stark och intakt
Tålig och hel

Tidens tand
gnager långsamt

Tilltagande skörhet
Vissnande väsen

Värkande lemmar
Ensliga vandring

Höstkylan biter
Frosten är nära

Slutet till slut
Kretsloppets väg

Förgängliga ungdom
Vemodigt minne




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-13 13:10



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Ja.
2020-10-21

  alicja lappalainen VIP
"Tidens tand
gnager långsamt"

sanna dessa ord
2020-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild