Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inombords

Är det varmt

Vindarna flyr utanför

Regnet slår mot fönstret

Dimmans slöjor ligger över åsens höjd.

En klocka slår

Bordet är dukat

Vinet flödar

allt kan vara så bra

Taket står i kurs

Bjälkarna håller ihop det

I tiden som är

Inombords är det varmt och ger en glädjande stund

Inombords bygger rum

Håller tiden

Förlorar ingenting vinna tilbaka

minuter av kärlek som gör dig stum är det alltid varmt i hjärtas rum

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-13 13:23



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
hela dikten är en färgrik metafor för "hjärtans rum"
2020-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP